Overslaan en naar de inhoud gaan

Biljarten

Biljarten in de Koster: als je meer keus wil dan moet je gaan biljarten.

We hebben in Café-zaal De Koster ook de mogelijkheid om een gezellig potje te biljarten. Er is van oudsher een biljartclub gevestigd die met zo’n 40 leden actief zijn. Biljarten is een sport voor iedereen, jong en oud, mannetje of vrouwtje. Met 2 biljarts in het gezellige café is er in de Koster ruimschoots de mogelijkheid om recreatief of in competitieverband aan de groene tafel te staan.

 

Op de maandag en woensdagavond wordt er met 9 teams deelgenomen aan diverse competities, op donderdag en vrijdag zijn er vrije trainingsavonden.

De vereniging organiseert jaarlijks onderlinge oefenavonden en enkele toernooien: ‘de Koster bokaal’ waar alleen door eigen leden aan deelgenomen kan worden en “het Paul Boer toernooi’. Het Paul Boer toernooi is een driebanden toernooi op gemiddelde waar iedereen aan deel kan nemen. Elk jaar vind dit toernooi in mei plaats, men kan zich hiervoor opgeven bij John of één van de bestuursleden (zie site).

Mocht je meer willen weten of wil je ook wel eens een balletje stoten kom dan gerust eens langs of kijk op onze website: www.biljartverenigingdekoster.nl.

 

Nieuwe leden zijn altijd welkom en kunnen zich aanmelden bij de secretaris.